Vrijwilligerswerk is grenzeloos! Goede Zaken bij de UN in New York

By 30 september 2016 oktober 28th, 2016 blog

Afgelopen week had ik een inspirerende week. Ik was nl. als vrijwilliger bij de United Nations in New York uitgenodigd voor een driedaagse kick off conferentie van IMPACT2030. Het was heel bijzonder om met tien andere vrijwilligers van China tot Canada en meer dan honderd bedrijven van over de hele wereld samen te zijn.

IMPACT2030 is een nieuwe wereldwijde beweging van betrokken bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de duurzame doelen op de domeinen: People, Planet, Prosperity, Peace en Partnerschap.

Deze heten ook wel de SDG’s (Sustainable Development Goals). De SDG’s zijn het plan voor de wereld waar 193 landen het over eens zijn, om de aarde leefbaar te houden voor de generaties die na ons komen. De doelen zijn de werelds grootste uitdaging. IMPACT2030 gelooft in de kracht voor verandering en innovatie die bedrijven hebben en al bereikt hebben. En in partnerschap om gezamenlijkheid bij te dragen aan de sociale uitdagingen in de communities waarin ze actief zijn. Bedrijven als leiders voor een betere samenleving!

Via m’n vrijwilligerswerk voor IMPACT2030 en m’n werk als trainer Goede Zaken en founder bij Samen voor Eindhoven kan ik deze inspiratie en goede voorbeelden nu in de Goede Zaken workshops en in praktijk delen. Laten we met inzet van tijd en talent van bedrijven samen zorgen voor een hechtere samenleving waarin iedereen meedoet!

Direct contact:

Reggy: 06-15071500
reggy@goedezaken.eu
Esther: 06-46031010
esther@goedezaken.eu